Кариери

Добре дошли в нашия раздел за кариери. Бихме искали да отбележим, че Smartchoice International е агенция за подбор на персонал, посветена на свързването на талантливи професионалисти с техните мечтани работни места. Ние си партнираме с някои от най-успешните компании в света в редица индустрии, включително банки, финанси и финансови технологии, застраховане, консултиране, телекомуникации, продуктови, производствени предприятия и много други. Нашето портфолио от клиенти включва както по-малки, така и по-големи компании, и поради това можем да осигурим изключителни възможности за растеж и развитие!

Разгледайте нашите най-нови свободни работни позиции в различни индустрии и работни функции. Ние сме партньори с водещи компании, както големи, така и малки, за да предоставим разнообразен набор от възможности. Кандидатствайте днес и направете следващата стъпка към вашата мечтана кариера.

Ние сме тук, за да предложим отлични възможности за кариерно развитие. Но понякога нямаме свободни позиции, които да отговарят на вашите изисквания.
По-долу можете да изпратите своето CV, дори ако в момента няма подходяща позиция за вас.

Потърсете ни днес, за да говорим за това как можете да се присъедините към нашето глобално приключение!

Изпратете своята автобиография

Кариери

"*" показва задължителните полета

Файлове, които се приемат: doc, docx, pdf, Макс. размер на файла: 25 MB.
Privacy Notice*

When you submit your details using this form, Smartchoice International will process your information in order to contact you about your enquiry. For full information please read our Privacy Policy.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ако не търсите работа при нас и искате да разговаряте с нас относно подбор на персонал за вашата компания?

За всякакви запитвания или допълнителна информация относно нашата агенция за подбор на персонал, моля, не се колебайте да се свържете с нашия екип. Ние сме тук, за да ви помогнем през цялото ви професионално пътуване.

По-долу можете да намерите някои думи от нашите кандидати, които избраха да започнат своите кариери при нас.

Smartchoice International извършиха великолепна работа в процеса на подбор, в който участвах. Люк винаги ме информираше за различните стъпки в процеса и беше много готов да чуе моето мнение и го предаде конструктивно на рекрутиращата компания. Въпреки че накрая реших да не приема позицията, наистина мога да препоръчам Smartchoice International.

А. Х. - Бивш Кандидат