Услугите, предлагани от нашата агенция за подбор на персонал

Предлагаме комплексен набор от решения за наемане на персонал, които да отговорят на нуждите на вашата организация, включително постоянен набор на персонал, набор на персонал за временен период и временен набор на персонал.

Смартчойс Интернешънъл, с десетилетия опит в областта, изпитва голямо удовлетворение от нашия обширен опит, покриващ всички сектори на набирането на ИТ специалисти и сродни бизнес области. Въпреки че долната списък показва някои от основните сектори, които обхващаме, нашите услуги отиват далеч над тези граници. Ние също обслужваме Инфраструктура, Изкуствен интелект, Десктоп, Комуникации и Телекомуникации, както и разнообразие от нетехнически области на индустрията. Поканваме ви да се свържете с нас за съвет и подкрепа по всички вашите усилия за наемане или търсене на работа. Нашият екип ще бъде с вас на всяка стъпка, предлагайки следните услуги:

Постоянно наемане на персонал

Намирането на перфектното съответствие за вашия екип е ключов фактор за вашата компания. Нашата услуга за постоянно наемане на персонал се специализира в свързването ви с върховни таланти във вашата индустрия. Внимателно подбираме, преценяваме и избираме кандидати, които разполагат с умения, опит и се вписват в организационната ви култура. Нашият процес гарантира, че до вас се представят само най-добрите кандидати. С нашата експертиза искаме да ви помогнем да изградите силен екип, който задвижва напред вашето бизнес развитие.

Временно наемане на персонал

Когато се нуждаете от спешна подкрепа за справяне със скаченията в натоварването или задачите на проектно основание, нашата услуга за временно наемане на персонал е тук, за да помогне. Предоставяме опитни професионалисти за широк спектър от временни позиции в различни сектори. С нашия обширен пул от кандидати можем бързо да съчетаем вашите изисквания с квалифицирани лица, готови да дадат пълна газ. Фокусираме се да интегрираме във вашия екип само такива кандидати, които допринасят истинска стойност за него.

Договорно наемане на персонал

За специализирани проекти или краткосрочни задачи, нашата услуга за договорно наемане на персонал предоставя необходимата експертиза. Нашият процес на подбор гарантира, че получавате само лица с необходимия опит, които могат да направят незабавен принос. С нашите решения за договорно наемане на персонал можете да оптимизирате операциите, да подобрите резултатите от проектите и да постигнете целите си ефективно. Можем незабавно да ви свържем с договорни специалисти, които разполагат с подходящата техническа експертиза и областен опит.

Области на експертиза

Жена в офис, работеща с код на два екрана, облечена с блуза на черно-бели райета

Облачни технологии

Нашата агенция за набиране на персонал е ваш партньор за всички вашите нужди от наемане на персонал в сектора на облачните технологии. Ние се отличаваме в предоставянето на изключителни услуги, независимо дали става дума за локални решения, AWS, Azure или GCP, благодарение на нашия значителен опит и мрежа.

И за клиентите, и за кандидатите ние имаме непревземаема експертиза както в технологичната, така и в бизнес страна на въвеждането на облачни решения.

DevOps.

Търсите утвърдена агенция за набиране на персонал, специализирана в DevOps? Не търсете повече, защото Smartchoice International е тук. Като добре познати експерти в индустрията, ние използваме най-новите технологии, за да предоставим най-добрите решения за клиентите и кандидатите.

CI/CD, Jenkins, Docker, Kubernetes, Ansible, Terraform и много други компетенции се обръщат внимание.

Мъж с риза и с очила, седнал в тъмна офис среда, пише на компютър в офис
Близък план на екран на MacBook, на който се вижда кръгова диаграма и стълбовидна диаграма

Обработка на данни

От традиционните RDBMS като Oracle, Sybase и SQL Server до Big Data, NoSQL, BI и Data Science/Machine Learning, данните са в основата на всяка IT стратегия на компаниите.

Smartchoice може да предостави водещи на пазара специалисти, както и най-добрите възможности на пазара.

Мобилни приложения

Без значение дали става въпрос за утвърдени банки, развиващи се финтех организации или големи медийни и търговски компании, Smartchoice може да отговори на нарастващото търсене за най-добрия талант и позиции в областта на мобилните и цифровите трансформации на пазара.

Жена, седяща на компютър с два екрана, на които се вижда UX проект, използващ макети на мобилни устройства, с колега, сочещ към екрана
Мъж с очила и карирана риза седи на дървено бюро с два монитора, като на двата екрана се вижда код, докато той работи по проект

Разработка

Фронтенд, бекенд, уеб, пълнокомплектно или дори вградено и програмиране на ниско ниво: В Smartchoice покриваме всичко това.

Без значение дали сте разработчик на Java, C++, C# или JavaScript, който търси работа, или управител по наемане, който създава най-добрия в света софтуер… можем да удовлетворим всички ваши нужди.

Доставка на проекти

Всички проекти изискват правилно проектиране, планиране, управление и доставка. От високо ниво решения архитекти до управители на програми и проекти, персонал в отдела за управление на проекти и най-добрите бизнес анализатори, Smartchoice покрива всички аспекти на доставянето на проекти както от гледна точка на наемане, така и от гледна точка на роля.

Двама мъже в офис, единият седнал на бюро, а другият сочи към екрана на компютъра
Мъж в гръб, който седи на бюро, на което се виждат два лаптопа и един по-голям екран; на два от екраните се вижда код, а на третия - данни

SAP

Когато става въпрос за SAP, ние предлагаме пълна поддръжка, обхващаща всички области, включително S4 HANA, ECC и технологиите на SAP Cloud. Поставяме специалисти в роли, които варират от (но не се ограничават до) специалисти по базата данни и ABAP, чрез функционални консултанти и анализатори на SAP, до управители на проекти, промени, преход, тестове и програми в цяла Европа.

Свържете се с нашите консултанти

Готови ли сте да започнете?

Щракнете върху бутона по-долу и насрочете безплатно разговор с един от нашите експерти. Нека разберем вашите нужди от наемане.